Специални издания СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ /// Жената е 2024

Списание МЕНИДЖЪР Ви предлага 4 безплатни статии от броя — 4 / 4

Бъдещето на хляба

Вярваме, че ферментацията е един от най-обещаващите пътища към изхранването на 10 млрд. души по сигурен, здравословен и устойчив начин, посочва Венета Писарска, генерален мениджър на Lesaffre България

Снимки:

Жан Златков

Бъдещето на хляба

Бъдещето на хляба

Вярваме, че ферментацията е един от най-обещаващите пътища към изхранването на 10 млрд. души по сигурен, здравословен и устойчив начин, посочва Венета Писарска, генерален мениджър на Lesaffre България

Бъдещето на хляба
quotes
През 2024 г. отбелязвате 50 години от създаването на първия пекарски център в рамките на Lesaffre. Кои са най-големите постижения и най-ценните уроци, научени през този дълъг път? Създаването на пекарските центрове в Lesaffre е едно от нещата, които обуславят международния успех на компанията. Те са много важни за хлебопекарската индустрия, защото това са места за изследване и иновации, за срещи и работа с клиенти, по време на които се създават нови или се подобряват съществуващи продукти и процеси. В тези демоцентрове анализираме и оптимизираме разходите в хлебопроизводствената индустрия с цел постигане на конкурентно предимство на пазара. Бейкинг центровете са също така място за обучение, за въображение и творчество, за... тиймбилдинг. Как продуктите на Lesaffre допринасят за здравословния начин на живот? Какви са техните ползи за крайния потребител? Lesaffre произвежда и доставя продукти, които са сертифицирани и отговарят на всички европейски стандарти за качество, в над 160 страни в целия свят. Ние осигуряваме пълна проследяемост на съставките, които използваме в производството, и имаме установена система, която позволява мониторинг в реално време. Предлагаме продукти за хлебопроизводството, к...

Достигнахте максималния брой безплатни статии!

Ако желаете да продължите с четенето влезте в своя акаунт.

Ако нямате регистриран акаунт може да си направите на ZinZin.bg