Първи кулинарен тур

За първи път тръгва кулинарен тур в България – предястието се сервира на едно място, основното на второ, а десертът на трето. Изкусителното пътешествие започва от „Сентръл парк хотел”, преминава през „Гранд хотел София” и завършва в „Суит хотел София”. То е за приятели, партньори и гости на „Гранд хотел София”, който навършва 10 години. Хотелът стана любимо място на бизнеса за настаняване на гости, за срещи и за събития.
В менюто на кулинарния тур има страхотни предложения като Терин от патешки дроб с желе от Порто, сервиран с конфитирани ябълки и свежи салати, Мида Сен-Жак с трюфел и сьмга с червен хайвер в сос от цвекло, сервирани с гарнитура от задушени спанак и зеленчуци, сладоледен айсберг със захарна пяна, кармелизирани банани и пюре от манго.
Това не е просто храна, това е кулинарно изкуство, подготвено от главен готвач Жоро Иванов, главен готвач Недялка Стоянова и главен готвач Светослав Серафимов.
Ключови думи
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Европейската космическа агенция ще изпрати в орбита атомни часовници
Наука и Здраве |Градският транспорт в София с удължено работно време за великденските празници
Общество |Планът на Пекин да превърне Южнокитайско море в новия Персийски залив
Свят |Владимир Путин обяви великденско примирие в Украйна
Свят |Патриархът ще отслужи литургия за празника Възкресение Христово в катедралата "Св. Ал. Невски"
България |Един наръчник за перфектните комбинации от цветове
Маркетинг |На днешната дата, 19 април. Велика събота
На днешната дата |Куражът може да трансформира вашето лидерство
Лидерство |Неизвестно за известните: Наследство в Минесота отваря пътя към сграда, в която Жул Верн довършва „Тайнственият остров“
Любопитно |Шест видео формата, с които ще повишите своята онлайн видимост
Маркетинг |Цитат на деня
Цитат на деня |Покупките на жилища в Испания от чужденци растат с 10,3%. Кой, къде и колко харчи?
Бизнес |Бившият президент Джо Байдън иска 300 000 долара хонорар за слово на събитие
Свят |

Коментари
Няма въведени кометари.