100% био брашна пуска на пазара София Мел

100% био брашна пуска на пазара София Мел

Изцяло нова серия, включваща 100% био брашна пуска на пазара водещият производител София Мел. Любителите на домашно приготвените печива вече могат да избират между пшенично, ръжено и брашно от лимец, произведени от австрийски био сертифицирани житни култури.

БИО брашното от пшеница, ръж и лимец е подходящо за приготвяне на всякакви сладки и солени изкушения - хляб, питки, мъфини, бисквити и др. Печивата, приготвени с био брашно, осигуряват не само вкусно, но и балансирано и разнообразно меню.

Брашната от новата серия София Мел БИО се произвеждат по най – високи стандарти в био мелница в Австрия, отговаряща на изискванията на ЕС за био продукти и на Асоциация БИО Австрия. Използват се 100% биологично чисти продукти, като всеки етап от производството протича под непрекъснат, стриктен контрол. Специална многостепенна система за отделяне на семената гарантира както произхода на брашното, така и високото качество на продуктите през целия цикъл на производство - от зърното до магазина.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ